Co2 flasker til enhver anledning

Annonce

Hos Watertrade er det muligt at købe kulsyre på flaske. Men måske ved du ikke lige hvad man bruger kulsyre, også kaldet for Co2 til. Co2 flasker kan bruges til flere forskellige ting, herunder fadølsanlæg. Når man skal tappe øl fra et fadølsanlæg, er det nemlig afgørende, at 

der er det helt rigtige tryk af Co2. Hvis trykket er for lavt vil øllen være flad, og vi har nok alle sammen oplevet at få skænket en ærgerlig fadøl uden brus. Samtidig må der heller ikke være for stort et tryk, da det kan gøre det svært at skænke en øl, der ikke kun består af hvidt skum. Derfor er det meget vigtigt, at man har det rigtige tryk i fadølsanlægget. Kulsyre benyttes også, når man skal lave sodavand eller danskvand, da kulsyren er det der skaber brus. 

Co2 flasker i privaten

Tidligere er disse Co2 flasker primært blevet anvendt af virksomheder, kommuner og store firmaer, men i de senere år, er det også sneget sig ind i privaten. Der er blandt andet flere og flere mennesker, der fifler med ølbrygning i privaten, hvorfor de har brug for en co2 flaske, til at tilsætte den rette mængde kulsyre til øllet. Watertrade leverer også Co2 flasker til private, der har fået installeret vandhaner, hvor det er muligt at vælge mellem vand med eller uden brus. Uanset hvad kulsyren skal bruges til, kan Watertrade tilbyde et bredt udvalgt af forskellige Co2 flasker. Det er både muligt at købe genopfyldelige flasker eller engangsflasker, hvis man kun skal bruge kulsyre til en fest eller et arrangement. Watertrade leverer Co2 flasker til hele Norden, og der er stor fokus på at levere en service i høj kvalitet til nogle af markedets laveste priser. Hvis du er i tvivl, eller har nogle spørgsmål omkring, hvilket produkt der passer bedst til dine behov, så står der nogle meget kompetente medarbejdere til rådighed. De vil både kunne svare på de spørgsmål du måtte have, og guide dig til den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Fokus på miljøet

Watertrade har desuden et stort fokus på genanvendelighed, hvorfor de tilbyder genopfyldning af Co2 flasker. Kunden sender altså bare sine tomme flasker retur, hvorefter Watertrade genopfylder dem og sender dem tilbage til kunden. Det er både godt for miljøet, og samtidig er det billigere for kunden. På den måde er Watertrade med til at skabe et økonomisk incitament hos kunden, så det er billigt at være med til at skåne miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *