Tre ideer til dine firmajulegaver

Dette indhold er sponsoreret

Det kan godt være, at det stadig er efterår, men julen nærmer sig med hastige skridt. Og med julen kommer også julegaver. Vi har sikkert alle prøvet at stå i sidste øjeblik og skal købe alle julegaver, fordi man er kommet for sent i gang, og lige pludselig er der kun to dage til jul. Det kan være rigtig stressende for en selv, og ofte så resulterer det heller ikke i de bedste julegaver. Derfor kan det være en rigtig god ide at begynde i god tid med at tænke over julegaverne. Vi har her lavet en guide med tre gode råd, hvis du står for firmajulegaverne. 

En sjov gave

Nogle gange så behøver alting ikke altid være så seriøst, og det kan derfor være rigtig sjovt at give en lidt sjov gave. Selvfølgelig er det altid en god ide at overveje, om dine medarbejdere også vil synes det var sjovt, for ellers er det ikke meget ved det. En sjov gave kunne eksempelvis bestå af matchende firmatrøje, hvor der eksempelvis er jeres firmas logo eller navn på. Du kan læg logo på dine trøjer hurtigt og nemt på Axon Profil. De har også mange andre sjove ting, som du kan lægge et logo på og give i gave. Når du så har givet den sjove gave, så kan du altid give dine medarbejdere en rigtig gave bagefter.  

Vælg gave selv

Hvis du har rigtig mange medarbejdere, så kan det hurtigt blive et større projekt at skulle stå for julegaver til dem alle. Her kan det være en god ide at betale sig fra det. Der er nemlig flere firmaer, der specialisere i firmajulegaver. For et bestemt beløb kan dine medarbejdere så selv gå ind på en side og vælge deres egne julegaver ud fra et bestemt sortiment. Det gode ved denne løsning er, at den er nem. Derudover så garanterer du også, at alle får noget, som de kan bruge og bliver glad for, da de selv har valgt deres julegave.

En oplevelse

Oplevelsesgaver er blevet rigtigt populært på det seneste, og det er også en rigtig fin tanke at give en oplevelse i stedet for en ting til dem man har kært. Man kan også sagtens give en oplevelsesgave til sine medarbejdere. Det kan for eksempel være en lækker middag på en god restaurant med hele teamet. Det kan også være, at du arrangerer en sjov dag for dem alle med en masse sjove aktiviteter. Det er dog vigtigt, at du overvejer om det er noget de vil blive glade for, eller om det er bedre at give dem en ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *