Overvejer du at outsource dele af din virksomhed?

Står du i en situation, hvor du overvejer at outsource dele af din virksomhed? Dette kan være outsourcing af markedsføring, lønudbetalinger, IT-drift, lønregistrering eller rengøring. Det kan være du måske hverken har tiden til disse ting eller har kompetencerne til det. Du har derfor måske brug for hjælp udefra, og så er outsourcing jo en fantastisk mulighed. Når du som virksomhed vælger at outsource, kan det være fordi du ønsker at sænke omkostningerne eller hæve kvaliteten.

Fordele ved at outsource

Hvis du er en mindre virksomhed med ønske om at for eksempel optimere din markedsføring, men ikke selv har tiden eller pengene til det, så er outsourcing en god løsning. Outsourcing skaber fleksibilitet samt et større netværk. Et marketingbureau ser på jeres virksomhed samt produkter med nye friske øjne. Det kan være meget sundt at få nye øjne på det, da man som virksomhed godt kan stirre sig blind på egne fordele og muligheder. Et marketingbureau består af medarbejdere med ekspertviden og gerne med op til mange års erfaring. Når du outsourcer din marketing, vil du hurtigt se, at bureauet har flere specialkompetencer. På den måde kan du få spidskompetencer lige når du har brug for det. Og du undgår at sende dine medarbejdere på dyre kurser i tide og utide.

Ulemper ved at outsource

Selvom der er mange fordele ved at outsource dele af din virksomhed, så er der også nogle ulemper. En af dem er, at du mister kontrol over noget af din virksomhed samt outsourcede opgaver. Du lader andre varetage nogle bestemte opgaver for dig, og det er ikke sikkert at en anden virksomhed kan leve op til dine krav til kvalitet. For at sikre sig, at der bliver levet op til dette, er det en god idé at foretage kvalitetstjek undervejs.

Kom i gang med at outsource

At outsource dele af din virksomhed koster penge. Hvis du er en mindre virksomhed eller organisation og ikke har det største budget til rådighed til marketing, så er der nogle muligheder til at løse dette problem Du kan ansøge om at optage et lån nemt og enkelt. Dette kan ske enten via banken eller gennem online erhvervslån. Banklån er sværere at blive godkendt til, da du skal kunne stille noget sikkerhed for lånet, samtidig med at din bankrådgiver skal vide, hvad pengene skal bruges på. Et online erhvervslån er nemmere samt mere fleksibelt end banklån. Der findes en række forskellige låneudbydere, som hver især tilbyder online erhvervslån. Research om de forskellige låneudbydere og sammenlign dem med hinanden. Når du har søgt om et erhvervslån, er blevet godkendt samt fået pengene, så er du klar til at outsource dele af din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *