Sådan laver du din egen hjemmeside

Hvordan laver man en hjemmeside? Hvordan laver man sin egen hjemmeside? Hvad koster en hjemmeside? Hvordan laver man en hjemmeside gratis? Hvordan laver man en blog? Dette er blot nogle af de mange spørgsmål der dukker op, når man ønsker at lave sin helt egen hjemmeside – specielt hvis ikke midlerne er til, at det skal koste penge. 

Hvis du er en af dem, der bare drømmer om at have din helt egen hjemmeside, som du selv kan bestemme over, men ikke ved, hvordan du skal gribe det hele an, fordi det virker super indviklet at opsætte en hjemmeside med et dyrt domæne; så skal du endeligt læse videre her. For vi vil i denne artikel give dig et indblik i, hvordan du kommer i gang med at lave din helt egen hjemmeside – endda helt og aldeles gratis.

Lav din egen hjemmeside gratis

Hvis du altid har haft en drøm om at lave din helt egen hjemmeside – men ikke gider, fordi det koster alt for mange penge? Så frygt ej; det behøver ikke at koste flere tusinde kroner, hvis du ønsker at lave din helt egen hjemmeside. Du kan lave din egen hjemmeside helt og aldeles gratis, hvis blot du finder de rigtige online værktøjer – for der findes flere forskellige muligheder for at lave din egen hjemmeside uden nogen omkostninger. 

Du er sikkert interesseret i at vide, hvilke online værktøjer det er vi tænker på; for hvordan kan det være, at det kan være helt gratis at lave en hjemmeside? Vi vil nedenfor præsentere dig for de online værktøjer, som er lette at gå til, hvis du drømmer om at lave din helt egen hjemmeside. Men det er vigtigt, at du har en idé om, hvad du gerne vil bruge din hjemmeside til; for alt efter, hvad din store drøm er, så findes der flere forskellige værktøjer til at lave en simpel og flot hjemmeside.

Hvordan laver jeg en hjemmeside?

Som nævnt er det en god idé, hvis du allerede nu ved, hvilken type hjemmeside du gerne vil have. For de forskellige værktøjer der findes giver forskelligt udseende; og så kommer de også med forskellige muligheder for at lave din nye hjemmeside til din helt egen. Men hvis du stadig er interesseret i at vide, hvordan du laver din egen hjemmeside, vil vi her dig et par indblik i, hvilke online værktøjer der findes: 

  • Wix: perfekt til dig, der ikke har styr på at kode en hjemmeside fra bunden. Her kan du lave din egen hjemmeside helt gratis ved at trække forskellige elementer til din ‘arbejds-plade’, hvor du bygger din hjemmeside
  • WordPress: er oplagt til dig, hvis du ønsker at hjemmeside i blog-format. Også her har du mulighed for at lave din egen hjemmeside ved at sætte forskellige klodser på din ‘arbejds-plade’

Forskellen på Wix og WordPress er hvordan man organiserer sin hjemmeside. Du kan med fordel prøve de to sider af for at finde ud af, hvilken der passer bedst til dig. Hvis ikke du føler, at du har mod på at lave din helt egen hjemmeside, selvom det kan gøres gratis, kan du også vælge at betale et webbureau for at få den hjælp, som du har brug for. For nogle gange kan det godt være det absolut bedste, hvis du får professionel hjælp til din hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *