Lån via mobilen – godt eller skidt?

Der er sket meget siden man måtte gå den slagne gang til banken, hvis man var i pengenød. I dag er der heldigvis flere muligheder for at få lidt ekstra kroner på lommen. Ønsker man af den ene eller den anden grund ikke at skulle forklare sin pengenød i banken, kan man låne penge ad anden vej. Nemlig via mobilen. Nemmere bliver det næsten ikke!

Fristende mulighed

Kunne du godt bruge lidt ekstra penge i hverdagen? Så er et af de steder, hvor du nemt og hurtigt kan låne lidt ekstra KreditNU. En online låneportal, hvor du kan låne op til 25.000 kroner på blot få minutter. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Fælles for langt de fleste online låneudbydere er, at da også en række både fordele og ulemper ved at låne penge på denne måde.

Fordele ved mobillån

Det er ikke tilfældigt at disse såkaldte sms- eller mobillån er blevet så populære. For der er en række klare fordele ved at låne penge på denne måde:

  1. Det er nemt og hurtigt

Du kan ansøge både fra din computer og din mobil og dermed søge penge uanset hvor du befinder dig. Så snart du har sendt ansøgningen afsted foretages der en kreditvurdering af dig, og så snart denne er godkendt, kan du få udbetalt de ønskede beløb på din konto. Ofte samme dag! Dermed undgår du at skulle vente i dage- og ugevis, som det kan være tilfældet, hvis du låner pengene i banken.

  1. Det er sikkert

Synes du det lyder lidt vel nemt? Så har du ret. Men det er ganske sikkert at låne på denne måde. De fleste udbydere i dag har mange års erfaring, så vælger du en velrenommeret og pålidelig udbyder, skal du ikke være bange for at dine oplysninger lækkes eller lignende. Samtidig vil du med en pålidelig udbyder heller ikke kunne låne mere end du har råd til.

  1. Det er fleksibelt

Du skal ikke dokumentere hvad pengene skal bruges til. Du kan altså låne til stort set lige hvad du ønsker. Uanset om det er en træls tandlægeregning, en ny vaskemaskine eller lidt velfortjent ferie.

Ulemper ved mobillån

Det er dog ikke kun fordele, der er ved at låne via mobilen. For der er ting du bør være opmærksom på inden du sender ansøgningen afsted:

  1. Høje renter og afgifter

Et sms-lån er et lån og dermed ikke gratis. Ofte skal det betales tilbage i løbet af relativ kort tid, og derfor kan renter og afgifter være relativt høje. Vær derfor opmærksom på dette og sammenlign eventuelt flere låneudbydere og deres tilbud inden du vælger.

  1. Kort tilbagebetalingstid

Mobillån har ofte en kortere tilbagebetalingstid end et traditionelt banklån. Du skal derfor gøre op med om du kan tilbagebetale lånet i løbet af blot et par måneder.

Vil du vide mere om fordele og ulemper ved et hurtigt lån på mobilen? Så har Nyhedsmediet SN samlet de vigtigste her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *