Dette skal man have ude foran døren

Hvis du bor i en andelsforening, hvor du deler opgang med andre, så er der nogle ting, som det klart er en fordel at have i opgangen. Det kan være, at det ikke rigtig er noget, som du har tænkt så meget over før, men så kan du måske komme lidt på de tanker, hvis du læser med i denne artikel. Så kan det også være, at du finder ud af, der er noget ganske essentielt, du mangler ude foran din dør. Læs med!

 

Der skal være dørtelefoner

Det er klart, at man ikke gider at gå hele vejen ned ad trappen for at låse op, hver gang man skal have besøg. Det er noget, man for lang tid siden fandt ud af, man kunne finde en bedre løsning på. Det er nemlig det, som vi i dag kender som dørtelefonen. Det er en fantastisk oplevelse, og det kan også give meget tryghed, fordi man altid får besked om, hvem det er, man er ved at åbne døren for. Det er klart, at det ikke er alle, man har lyst til at lukke ind i sin bolig. Hvis du selv bor i en andelsforening, eller hvis du måske står for den administrerende del af en andelsforening, så kan det være, at du skal overveje nye dørtelefoner i andelsforening. Det er klart, at man skal have dørtelefoner, der fungerer, og der er mange, der har udfordringer med, at besøgende ikke kan finde ud af bruge telefonen.

 

En god dørmåtte

Det er også klart, at man skal have en dørmåtte foran døren, hvis man altså gerne vil mindske, hvor meget skidt og snavs folk tager med ind i huset. Hvis det er vådt uden for – som det ofte er i Danmark – så kan man i nogle tilfælde virkelig hurtigt få gjort gulvet beskidt. Og der er nok ikke mange, der bare elsker at gøre rent. Derfor er det bedst, hvis man har en dørmåtte, så man lige har mulighed for at tage det værste.

 

Et navn på døren

Du skal naturligvis også have et navn på din dør. Nogle gange har man jo bestilt noget med omdeling til ens adresse, og her er det vigtigt, at udbringeren nemt kan se, hvilken dør han eller hun skal banke på. Det kan også være, at du ikke får din post, hvis du ikke har navn på din adresse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *