Hvordan kan e-learning forbedre og effektivisere din virksomhed?

Annonce

E-learning står for electronic learning og er undervisning og online træningsmaterialer online til dine medarbejdere. Det er en fleksibel og effektiv måde at holde dine medarbejdere opdateret på og udvikle deres kompetencer. E-learning kan gøres endnu hurtigere og lettere for dig som arbejdsgiver, ved at investere i en e-learning platform, der gør det hårde arbejde for dig. Dette er også kaldt en LMS platform, som står for Learning Management System. Et LMS system hjælper dig med nemt og hurtigt at oprette online træningsmaterialer, administerer brugerere og deres resultater. Her i artiklen kan du læse om, hvad du skal have styr på, hvis du overvejer at investere i et Learning Management System. 

Sørg for at den er brugervenlig på alle enheder 

E-learning er netop fleksibelt og effektivt, da det kan gøre online, hvor og hvornår dine medarbejdere har tid. E-learning er nemlig en ekstra del arbejde, som dine medarbejdere skal kunne finde tid til, mens de klarer deres normale arbejdsopgaver. Så her er det vigtigt at få en platform, der passer til både PC, Mac, tablets, mobiler, osv. På denne måde har dine medarbejdere også mulighed for at lave e-learning på farten, hvilket virkelig øger fleksibiliteten og effektiviteten. 

Sørg for at LMS systemet er let og overskueligt

Det er vigtigt, når du skal vælge LMS platform, at du finder en der er relativt nem at navigere rundt i og har mange gode funktioner. Du, som arbejdsgiver, skal først og fremmest på en nem og overskuelig måde, kunne oprette træningsmateriale, der passer til din virksomhed. Når det er sagt, skal du også huske på, at selve e-learningen skal være overskuelig og nem at bruge for dine medarbejdere, når de skal lave kurserne. Her er det altså en god ide, at investere i et LMS system, der er nemt at bruge, så alle får mest muligt ud af det, uden at spilde for meget tid på det praktiske. Desuden bør du finde et LMS system, hvor du automatisk får rapporter om dine medarbejderes resultater, så du kan følge med i udviklingen, uden det store slid fra dine side af. 

Gør e-learning sjovt for dine medarbejdere

Der er mange forskellige funktioner på et LMS system. For eksempel kan du på de fleste LMS systemer selv redigere, billeder, grafisk indhold og eventuel audio. Så når nu e-learning er en ekstra opgave for dine medarbejdere, kan det være en god ide at skabe lidt incitament, ved at gøre e-learning lidt sjovere og lave noget, der er grafisk flot at kigge på. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *