Styr din flåde

Det kræver sin mand at styre et skib. Det kræver også noget at planlægge dets rute. Arbejder du med en hel flåde, så ved du, at det er endnu mere krævende. Det kræver et godt overblik, da der er mange ting, der skal være styr på. Har du bare et enkelt skib at holde styr på, er det et stort arbejde. Med en hel flåde bliver det en noget større udfordring.

Uanset hvor stor din flåde er, så er det vigtigt, at der er styr på alt. Du kan ikke sende et skib verden rundt uden at have planlagt fx brændstofpåfyldning og bemanding. Der er brug for en klar plan. Du kan ikke lige drøne ned og ordne problemet, hvis det viser sig, at nogen har glemt noget. Der kan også være mange penge at tabe, hvis du ikke har planlagt godt.

Find en god samarbejdspartner

Skal du holde styr på en flåde, kan det være svært at gøre helt selv. Det vil heller ikke være optimalt. Du bør finde dig nogle gode samarbejdspartnere, der har erfaring med flådestyring også kaldet vessel performance.

Med samarbejdspartnere kan det hele glide lidt nemmere. Der kan blive planlagt godt, og der kan endda blive planlagt til en besparelse. Hvis du finder en samarbejdspartner inden for vessel performance, vil der være gode chancer for at mærke en forskel på bundlinjen.

Der er ingen, der kan gøre alt selv. Når din bil er gået i stykker, kører du den til en mekaniker. Måske kan du godt selv skrue lidt på den, men mekanikeren har erfaringen og værktøjet til det. Sådan er det også, når det kommer til vessel performance og alle andre dele af det at styre en flåde. Det er en stor fordel med erfaring og de rette værktøjer.

Tænk dig om

Uanset om du prøver at arbejde alene, eller du har de bedste samarbejdspartnere i verden, skal du altid tænke dig om. Vi er alle mennesker, og vi kan alle lave fejl. Når vi tænker os godt om først, laver vi dog færre fejl. Vi laver også færre fejl, når vi har øvet os. Derfor er det en god idé med en erfaren samarbejdspartner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *